Här är nätskämten om nya Tesla Cybertruck

Teslas nya bil Cybertruck har fått internet att koka

Tesla Cybertruck har blivit till ett skämt som går runt på internet.
Just nu delas 100-tals olika ”memes” om bilen.
Men försäljningen av bilen går inte att skämta bort: 200 000 förhandsbeställningar.

Tesla Cybertruck har fått internet att koka. Redan nu finns över 97 miljoner sökträffar på pickupen. Medan andra biltillverkare lägger miljarder på reklam behöver Tesla inte spendera en krona. Utan att ha annonserat har Tesla redan tagit emot över 200 000 förbeställningar av bilen. Det kan jämföras med den bilmärken i Sverige som lägger mellan 6000 och 25 000 kr i reklam per såld bild.

Nu börjar Tesla Cybertruck att bli ett viralt skämt på internet med massor av memes som delas flitigt på sociala plattformar. Vi har sammanställt några av de populäraste, vilken tycker du är roligast?

Det har också spekulerats i att hela bilen skulle vara ett gigantiskt skämt från Tesla, och vissa som såg premiären i slutet av förra veckan trodde inte sina ögon när bilen avtäcktes. Men den är i högst grad på riktigt.

– Om Tesla Cybertruck inte var polariserande skulle det inte vara en Tesla. Tesla har byggt sitt varumärke kring slående design och att göra saker annorlunda, säger Jessica Caldwell vd för bilanalysföretaget Edmunds.

Köparna verkar dock inte skrämmas bort av skämten och bilens oortodoxa utseende. De 200 000 förbeställningarna är värda 100 miljarder kronor för Tesla om de omvandlas till riktiga köp när bilen börjar levereras om två år.

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com