Galna versionen av nya Audi RS6 Avant - förstörd eller förädlad?

Kan Audi RS6 Avant bli så mycket bättre än originalutförandet?
Bilbyggaren BradBuilds tycker definitivt det.
Han har tagit fram en Widebody RS6 med extra allt.

Nya Audi RS6 Avant har blivit många bilentusiasters nya favorit. Anledningen är kanske att bilen förenar det bästa från två världar: En fyraliters V8 med dubbelturbo på 600 hk och 800 Nm kombinerat med full användbarhet för en hel barnfamilj. Dessutom är bilen relativt diskret designad med tanke på att den har superbilsprestanda. Inte undra på att hela den svenska tilldelningen för 2020 är slutsåld.

För den som tycker att 600 hk är lite klent säljer Auditrimmaren ABT ett paket som ger 730 hk. För den som verkligen vill synas med sin Audi RS6 så har bilbyggaren och designern Brad Builds tagit fram ett designförslag. Om det är bilförädling eller bilförstörelse överlåter vi åt dig som läsare att bedöma.
– Jag är supernöjd med hur den här RS6:an blev. Kombinationen av persikolack och silverlampor i bak är perfekt, skriver BradBuilds på sin Facebook.

Bilen har fått en gigantisk widebody-breddningm, dessutom en extremt låg spoiler i fronten, modell snöplog. Färgen är inte något du kommer att hitta i Audis vanliga färgkartor. Det handlar om en variant av persikorosa.

Bilen existerar bilen inte i verkligheten än – och kanske borde den inte bygggas utan stanna i datorn?

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com