Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer
Auktoriserad återförsäljare av BMW Motorrad, Can-Am, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM, Lynx, Polaris, Sea-Doo, Ski-doo, Tikitreiler och Toro.
Murbruksvägen 13
973 45 LULEÅ

Polaris Titan XC *KAMPANJ* -19

129 900 kr 103 920 kr ex.moms

Årsmodell

2019

Miltal

0

Drivmedel

Bensin

Växellåda

Automatisk

Fordonstyp

Snöskoter

CC

-

Motortyp

Okänd

Regnr

-

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Utrustning

Ingen utrustning har angivits av handlaren

Beskrivning och övrig information
Nu kör vi en grym kampanj på nya (0 mil) 2019 Polaris Titan XC! Vi bjuder på utrustning för 13.630kr! Vi utrustar maskinen med stora lasträcket, dubbeldyna som är avtagbar med ett klick samt har värme i handtagen och Heavy Duty frontbåge som är heltäckande samt färdig med vinsch-fäste. Allt detta för 129.900kr ink moms. Polaris Titan är dominant på marknaden bland bredbandssegmentet tack vare sin smidighet, komfort tack vare sina FOX QS3 stötdämpare som standar, hög och lågväxel, elstart, största kylsystemet, LED-belysning på 5000 lumen, back, 51 cm bred matta med 46mm kam som bettar både på och utanför leden, 800 CFI motorn som levererar hållbarhet och effekt i toppklass. Helt enkelt den grymmaste bredbandaren på marknaden. Kontakta Jonathan på 070 306 77 60 eller Jonathan@Lindroths.se för mer information eller frågor. OBS! Monteringstid tillkommer om tillbehören önskas monteras. VI ORDNAR FRAKT OCH FINANSIERING. Med reservation för felskrivning. Välkommen till oss, Murbruksvägen 13, Storheden Luleå
Auktoriserad återförsäljare av BMW Motorrad, Can-Am, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM, Lynx, Polaris, Sea-Doo, Ski-doo, Tikitreiler och Toro.
Murbruksvägen 13
973 45 LULEÅ
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com