Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer
Auktoriserad återförsäljare av BMW Motorrad, Can-Am, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM, Lynx, Polaris, Sea-Doo, Ski-doo, Tikitreiler och Toro.
Murbruksvägen 13
973 45 LULEÅ

BRP NORTH GRADE Carrier 490 TXi Bakgavel

99 650 kr 79 720 kr ex.moms
Märke
BRP
Årsmodell
2022
Fordonstyp
Personvagnssläp
Första gång i trafik
0001-01
Regnr
-
Lastutrymme, Bredd
0 m
Lastutrymme, Höjd
0 m
Lastutrymme, Djup
0 m

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Utrustning
  • Innerbelysning
  • Sommarhjul på alufälgar
  • Totalvikt: 1350 KG
  • Maxlast 940 Kg
Beskrivning och övrig information
Detta exemplar är utrustat med fällbar bakgavel, stenskottsskydd på framläm samt kåpa. North Grade® 4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka smidighet uthållighet och hållbarhet. Det är vad kvalitet från 4P innebär - vi kallar det North Grade. Stabilitet som består vid de tyngsta av laster. Med styrkan i ett 4P-släp kan du känna dig säker under lastning lossning och färd. Ett släp som levererar vid tunga tag. Lätt att backa följsamt efter bilen och enkelt att tippa. Ett släp som är byggt för att användas ofta ska vara lätt att hantera. Med en konstruktion som behåller sin styrka och smidighet år ut och år in i de tuffaste av förhållande. Testat och testat för att pressas till sitt yttersta. Med omsorg för alla detaljer och val av material är detta ett släp som tål tuffa tag utan att svika dig. Ett 4P-släp är en vän för livet. Välkommen in till oss på Murbruksvägen 13 i Luleå Ring för info: 0920-225500.
Auktoriserad återförsäljare av BMW Motorrad, Can-Am, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM, Lynx, Polaris, Sea-Doo, Ski-doo, Tikitreiler och Toro.
Murbruksvägen 13
973 45 LULEÅ
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com