Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

Baotian CITY

12 995 kr
2017
År
0
Miltal
Bensin
Drivmedel
Automatisk
Växellåda
Moped/EU-Moped
Fordonstyp
50
CC
1-cyl rad
Motortyp
YLT451
Regnr

Försäkring

Fordonets historik - 3 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Moped Baotian City
  • mopeden med två karaktärer. Den ena är sportig och kaxig
  • den andra är en riktig vän i vardagen. Välj mellan 45km/h eller 25km/h. Baotian City är en smidig och lättkörd moped som är lika uppskattad när det gäller vardagstransport i stadstrafiken som när det kommer till nöjesåkning. Med 12-tums aluminiumfälgar och en sportig kaross är Baotian City en modell som har ett modernt utseende. Utöver den sportiga karossen accentueras City även av ett avgassystem
  • rombformade backspeglar och lackad vinge i sportig stil. Baotian City är en modell som utmärker sig med sina stabila vägegenskaper. Mopeden fungerar utmärkt som en ”året runt-moped”. På med ett par vinterhjul så är du redo för vinterhalvåret. Det finns utrymme för passagerare och ett väl tilltaget förvaringsutrymme under sitsen ger plats till dina tillbehör. Baotian City finns att välja som Klass 1 alternativt Klass 2 och oavsett vilken mopedklass du väljer så kommer Baotian City att vara en god och trogen vän året runt.
Åk med till toppen