Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Autosöder Stockholm Haninge

Autosöder AB har sedan 2009 varit Auktoriserad verkstad för Nissan. 2021 fick vi även förtroendet att bli auktoriserad Återförsäljare för Nissan fina program av Person- och Transportbilar. Nissan tillhandahåller fordon med Bensin-, Diesel, El, och Hybriddrivlinor på den svenska marknaden.

Vi är ett mindre privatägt bilföretag som satsar stenhårt på kundnöjdhet. Vi välkomnar såväl Privatkunder som Småföretag och större Ramavtalskunder. Vi förstår hur viktig bilen är för dig, och att den är affärskritisk för många företagare. Verkstaden och Bilförsäljningen samarbetar idogt för att vi ska erbjuda alla kundkategorier den bästa tänkbara kundupplevelsen.

Ni finner oss i nya lokaler i en nyuppförd företagspark som heter Albyberg, strax söder om Stockholm. Vi finns ett stenkast från Nynäsvägen i Haninge Kommun. Här i Albyberg ligger flera bilfirmor, som t ex Ford, Seat, VW, Kia så det finns möjlighet att jämföra med andra bilmärken. Från södermalm tar det cirka 20 min att åka med bil.

Vi försöker uppdatera annonserna så fort vi hinner när en bil säljs, men bland kan det gå undan i bilaffärer. Om du hittat en begagnad bil som intresserar dig så rekommenderar vi alltid att du hör av dig först, så att inte "din" bil redan är såld när du kommit hit.

Varmt välkomna till Nissan och Autosöder!

Org.nr:
556544-5177
Adress:
Dåntorpsvägen 1 (besök behöver bokas)
136 50Haninge

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Autosöder Stockholm Haninge

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com