Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Jacobssons Auto AB

Vad roligt att du har hittat hit till Jacobssons Auto AB. Här finner du ett urval av våra bilar som är till salu. Vi på Jacobssons Auto AB älskar bilar, därför försöker vi ha en stor variation på våra objekt. Finner du inte bilen du letar efter, letar vi mer än gärna upp rätt objekt till dig.

Sälja bil
Går du i tankarna att sälja din bil är det bara att ta kontakt med oss via vår hemsida eller per telefon. Vi köper din bil direkt på plats eller hjälper till med att förmedla objektet. Fördelarna är att ni slipper hålla i försäljningsbiten som kan vara tidskrävande där inbyten eller hjälp med lån kan dyka upp. Vi på Jacobssons Auto AB sköter allt det ekonomiska. Ring för mer information eller skicka oss ett email så återkommer vi inom kort.

Tjänster
Vi erbjuder privat visning av våra objekt där vi kör hem bilen till dig efter överenskommelse. Vi prioriterar dig som kund därför vill vi ge dig vårt fulla fokus när vi visar objektet du är intresserad av.

Samarbetspartners: Vi samarbetar idag med ett flertal finansbolag så du lätt ska ha möjlighet att finansiera ditt bilköp. Vi samarbetar också med Solid Försäkringar så ditt bilköp ska kännas så tryggt som möjligt.

Med vänliga hälsningar
Christian Jacobsson
VD Jacobssons Auto AB
0704448440

Adress:
sysslomansgatan 12
112 41Stockholm

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com