Hymer Husvagn Hymer / Eriba Nova S 690

315 000 kr 252 000 kr ex.moms
2013
År
2 500
Totalvikt
Husvagn, 2-axl
Fordonstyp
99.99
Längd
5
Bäddar
YFL866
Regnr

Försäkring

Fordonets historik - 4 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Detta är en idealisk husvagn för den stora familjen eller långliggaren. En mycket lyxig husvagn med det mesta av bekvämligheter ombord. Den har ett mycket driftsäker Truma luftburet värmesystem med duocontrol för gasolen och skön golv värme. Välkända Dometic står för AC systemet och kyl frys och ugn. Kallas Dometic Tower. Utrustad med ett externt gasuttag. Separat tvättrum i sovrummet samt separat toalett och dusch (Thetford). För TV tittaren finns en självsökande parabol och det ingår dubbla bildskärmar samt en bra ljudanläggning. Interiört är den utrustad med en snygg beige skinnklädsel och har en comfort säng med uppfällbar huvudända. Förtältet är ett Isabella tält med 2
  • 5 m djup. Det är troligtvis den enda vagnen av denna typ med denna planlösning i Sverige. Detta är ett säljuppdrag. Vi reserverar oss mot felskrivningar i annonsen. Finansiering kan göras genom vårt samarbete med Wasa kredit.
Åk med till toppen
Till Bytbil.com