Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

Apollo Hummer 49cc fyrhjuling - Kampanj

3 195 kr

Specifikationer

År
2016
Miltal
0
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Fordonstyp
4-hjuling
CC
0
Motortyp
Okänd
Regnr
-
Se historik
  • Just nu pågår det en kampanj på våra fyrhjulingar. Besök gärna vår hemsida för mer information. Vi levererar din fyrhjuling hem till dörr inom hela Sverige! Fyrhjulingen är utrustad med 6 tums hjul med offroad mönster på däcken vilket ger utmärkt grepp på mjukare underlag som exempelvis grus eller gräs. Bromsarna fram består av effektiva och pålitliga mekaniska skivbromsar som manövreras med höger bromshandtag. Vänster bromshandtag går till skivbromsen bak. Modellen har en kraftig stålrörsram och en svingkonstruktion som gör det betydligt enklare att justera kedjespänningen samt att hållbarheten är bättre. Vidare har den även robusta stötdämpare runt om. Förbättrat styrfäste med ledade styrstag och relativt kraftiga hjulupphängningar gör att fyrhjulingen även klarar lite tyngre förare. Motorn består av en enkel och slitstark 2-taktare som även är utrustad med en by för bästa effekt och lägre ljudnivå. För högsta säkerhet finns även en dödmansgrepp / leash anordning direkt på styrets vänstra sida. Tändningslås med nyckel finns också. Observera att denna modell har en tvåtaktsmotor vilket innebär att den skall köras på oljeblandad bensin.Vi rekommenderar att bränsleblandningen ska ha proportionerna 1:40 dvs. 2
  • 5%. Detta innebär tex. att 5 liter 95 oktanig bensin blandas med 1
  • 25 deciliter tvåtaktsolja. Vid inkörning av maskinen dvs. de 2-3 första tankarna rekommenderar vi en något högre del tvåtaktsolja (3-4%) Passa på att köpa till Castrols 2-taktsolja med låg rökutveckling och god smörjförmåga. Volym 1L (räcker till 40 liter färdigblandad bensin).

Fordonets historik via CARFAX

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Finansiering

Försäkring

Åk med till toppen