Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Veckans hetaste nyheter på Bytbil

En unik Mercedes • Husbilen som har plats för Bugatti Chiron

Större
Stäng
  • McLaren MP4-17D
    Foto: RM Sotheby’s
  • Foto: RM Sotheby’s

Om du har missat dem – listar vi veckans hetaste nyheter på Bytbil. En unik Mercedes, husbilen som har plats för en Bugatti Chiron och en välvårdad Saab som gick under klubban i veckan.

Nedan hittar du veckans hetaste och mest lästa nyheter på Bytbil:

Välvårdad Volvo 945 – rullat 19 000 mil

En Välvårdad Volvo 945 från 1998 säljs via Bytbil och finns hos Bilspecialist AB. Den har en rak fyrcylindrig motor på 135 hästkrafter. Säljarna ser gärna att den nya ägaren är en entusiast som uppskattar och förstår värdet av bilen.

 

Unik monster-Mercedes till salu

En annan bil som finns till salu via Bytbil är en unik Brabus G700 Widestar årsmodell 2020. Den baseras på en Mercedes-Benz G63 AMG. Motorn har blivit optimerad till 660 hiskeliga hästkrafter.

 

Fin Saab 95 till salu – rullat 840 mil

En fin bil som gick under klubban på Bilweb Auctions septemberauktion i veckan var en Saab 95 från 1974 som totalt har rullat 840 mil. Tillståndet på bilen bedöms vara i nyskick.

 

Nu kan du köpa Kimi Räikkönens Formel 1-bil

Den som är ledsen över att Kimi Räikkönen slutar i Formel 1 kan trösta sig med att köpa en av bilar som han tävlade med i F1. Just den här bilen, McLaren MP4 17D, tävlade han med 2002 och David Coulthard vann till och med en tävling med chassit.

 

Läcker Ferrari F12 Berlinetta – trimmad av Novitec

Hos Upplands Bilar finns en Ferrari F12 Berlinetta som har en 6,3-liters V12-motor som genererar 740 hästkrafter. Dessutom har den trimmats av Novitec. Färgen är inte heller den klassiska röda, utan svart.

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com