Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Mekaniker skrev snuskiga ord på hans bil

Polisanmälde dolda graffitin

Hans bråk med mekanikerna ledde till en polisanmälan.
– De skrev snuskiga ord på min bil som hämnd, säger bilägaren Dan Bartlett.

Han är stolt ägare av en Audi R8 för cirka 1,4 miljoner kr. Men när bilen behövde service på en verkstad på Sytner Audi utanför Reading i Storbritannien började problemen för ägaren Dan Bartlett.
Han reserverade bilen efter att ha tagit den på en testrunda. Men när han hämtade den några veckor senare upptäckte han att bakre stötfångaren var lite skadad och en panel i bilen hade fått skrapmärken.
Det behövdes tre besök på verkstaden innan Dan var nöjd med arbetet. Och tydligen var det besök som inte gillades av mekanikerna. För när Dan 18 månader senare skulle reparera bilen själv i sitt garage blev han chockad över vad någon hade gjort på hans bil:
– Jag lyfte bort stötfångaren och såg att någon hade skrivit på bilen, ”Jag har en liten snopp, därför kör jag Audi R8”.
Men det var inte de enda obscena budskapen på bilen:
”Om bara min snopp var lika snoppformad som min bil” och ”jag är en snopp”.

Dan är ingen Sherlock Holmes, men behövde inte mycket betänketid innan han misstänkte vem eller vilka som låg bakom dådet:
– Först började jag skratta när jag såg texterna. Men ganska snart började jag bli arg över vad mekanikerna gjort. De saboterade ju faktiskt bilen och trodde att de skulle klara sig. Jag kan inte fatta att man behandlar en kund på det här sättet.
Dan har gjort en polisanmälan.
Nu har bilfirman utanför Reading uppmärksammats i brittisk media, och den reklamen hade de kunnat vara utan:
– Vi ber om ursäkt för att ha gjort en kund upprörd. Vi har inlett en intern undersökning, säger Audis ledning i Reading.

Fotnot: Bilderna till artikeln visar inte Dan Bartletts Audi R8.

 

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com