Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

Mest visade

6 bilfunktioner du inte vill vara utan

Kolla in favoritfunktionerna i nya Hyundai i30 här.

Vissa funktioner förstår man inte hur bra de är förrän man provat. Läs vad andra har för favoritfunktioner i nya Hyundai i30.

Det finns utrustning i bilar som man kanske inte tänker på innan köp, men som du fullständigt kommer älska när du har det i din vardag. Vi har listat sex favoritfunktioner i nya Hyundai i30 här.

1. Rattvärme
En så enkel funktion – och så enormt älskad! När Hyundai frågade sina Facebookföljare vilken utrustning de gillade mest blev rattvärmen storvinnaren! Finns så klart i nya i30, och kommer förgylla dina kyliga morgnar.

2. Adaptiv farthållare
En ny funktion för många, som stiger starkt i popularitet! Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till fordonet framför dig och anpassar bilens hastighet. Fantastiskt vid köer, eftersom bilen bromsar in och börjar röra sig automatiskt.

3. Apple CarPlay
En efterfrågad funktion som nya i30 ger. Se och skicka sms på pekskärmen, få sms upplästa samt diktera, spegla appar som Spotify, och så klart, ring. Uppkoppling med fokus på vägen! Nya i30 har även stöd för Android Auto, som ännu inte nått Sverige.

4. Sladdlös laddning
Sladdar är ett åbäke som en modern bil låter dig slippa. Nya i30 har en laddplatta som gör att du kan ladda din smartphone utan sladd. Om din mobil inte har funktionen automatiskt kan du bara köpa till ett laddskal. Smidigt!

5. Dödavinkelvarning
Sensorer känner av om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln, och varnar dig om du slår på blinkers. Men det är inte den enda säkerhetsfunktionen i i30. Du har även filhållningsassistans, autobroms och kollisionsvarning som hjälper till att hålla dig trygg.

6. Trötthetsvarnare för föraren
Genom att analysera din styrning, hur bilen ligger i körfältet och körtiden, kan bilen upptäcka om din uppmärksamhet börjar brista och då varna om att det kanske är dags för en paus.


Vad tycker ägarna och Facebookföljarna är den bästa bilutrustningen?

Rattvärmen är ju för go när man hoppar in i bilen en kall vinterdag. Och parkeringsassistansen är ju något som jag saknat och önskat på tidigare bilar.
/ Johan Utter på Facebook

Två års ägande och inte ett enda fel eller ens en fundering om att något skulle vara fel! Supernöjd med bilen som helhet, och är mest nöjd med nyckellöst system och all utrustning som fungerar perfekt!
/ i30-ägaren Örjan Wessberg

Rattvärme, farthållare, bak och fram sensorer samt backkamera. De jag använder mest.
/ Marcus Nifelvind på Facebook

En mycket trivsam bil med mycket bra komfort och utrymme. Driftekonomisk och en bil med körglädje. Ett lastvänligt bagageutrymme utan tröskel. En bil att glädjas åt. Är bara positiv till bilen.
/ i30-ägaren Åke Björkman

Rattvärmen = helt underbar. Farthållare också.
/ Anna Stigsdotter på Facebook

Snygg, rymlig och driftsäker. Massor av bil för pengarna!
/ i30-ägaren Peter Östhed

Sök efter nya Hyundai i30 på Bytbil.com här.

Bygg din egen Hyundai i30 här.

Sponsrat Innehåll
Redaktör
daniel.ostlund@schibsted.se

Åk med till toppen
Ansvarig utgivare: Therese Ahlström Brodowsky