Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

CF Moto 550EFI med servo, 3 års garanti

55 920 kr ex.moms 69 900 kr

Specifikationer

År
2016
Miltal
0
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Fordonstyp
4-hjuling
CC
0
Motortyp
Okänd
Regnr
-
Se historik (36)
  • Detta är en maskin för dig som vill kunna skjutsa bekvämt på din ATV. C-Force 550 EFI med servo finns bara i lång version. Maskinen har förutom det fördelaktiga priset redan från början det mesta som behövs i utrustningsväg. Bränslesnål insprutningsmotor på 40HK. Servostyrning. Aluminiumfälgar med mud lite däck. Gasstötdämpare. Vinsch. Handskydd. Ryggstöd. Dragkrok och eluttag för släpvagn. Fräck design och LED ljusteknik. Maskinen har en modern design och konstruktion med direktinsprutning från Bosch. Såklart finns i- och urkopplingsbar 4WD med diffspärr samt låg-växel för tunga dragjobb i skog och mark eller plogning. 3 års garanti. Du får alltså en terrängreggad 550EFI med servostyrning för 69900kr
  • vägreggning kostar 2000kr extra. En vägreggad maskin som får köras av alla med vanligt bilkörkort på allmän väg. Hör av dig på tel eller mail om du undrar något eller kom in och titta i butiken! Plogkampanjen gäller denna maskin.

Fordonets historik via CARFAX

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Finansiering

Försäkring

Åk med till toppen