Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

CF Moto 520 EFI/EPS/ ALLTID BRA ERBJUDANDEN I VÅR BUTIK

47 920 kr ex.moms 59 900 kr

CF Moto 520 EFI/EPS/ ALLTID BRA ERBJUDANDEN I VÅR BUTIK

47 920 kr ex.moms 59 900 kr

Specifikationer

År
2017
Miltal
0
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Fordonstyp
4-hjuling
CC
0
Motortyp
Okänd
Regnr
-
Se historik
  • OMGÅENDE LEVERANS/ VÄLKOMNA ATT PROVKÖRA ATV HOS OSS PÅ GRÄNNA ATV OCH DESSUTOM GÖRA EN BRA AFFÄR VI HAR ALLTID BRA ERBJUDANDEN I VÅR BUTIK!!! Denna 4-hjuling har 3 års garanti - Fullstor arbets fyrhjuling
  • fyrhjulsdriven med delad bakvagn för optimal och följsam körning i skogen. -Servostyrning. Fyrhjulingen har hög samt låg växel. Fyrhjulsdriften och framdiffens i- och urläggning sköts med en enkel knapptryckning på styret. Fyrhjulingen är utrustad med alufälgar och grova däck för bra framkomlighet i terrängen. Fyrhjulingen är även utrustad med en kraftig winsch i fronten. Dragkrok med kula är standard. Utrustning: CVT Automat - Fyrhjulsdrift- Hög+Låg växel - Låsbar Diff -Elektroniskt i och ur-läggningsbar 4-hjulsdrift och diff -Alufälgar med grova däck -Delad bakvagn för följsam körning i skogen -Digitala instrument - KÖP TILL PLOGPAKET FÖR 1500KR OCH SPARA 4500KR!! Väg reggad plus 2000kr. Välkomna att provköra fyrhjuling i den rätta terrängen!! Kolla våran Facebook sida Gränna atv för fler bilder och erbjudanden!! Hos oss gör ni alltid den bästa affären och får dessutom bästa service!! Vi leverera eran 4-hjuling hem till er kostnadsfritt!!! VÄLKOMNA!

Fordonets historik via CARFAX

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Finansiering

Försäkring

Åk med till toppen