Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.  
Stäng
Stäng

Nyheter

Nya bytbil.com är första steget på en resa med målet att göra det smidigare och enklare för dig som konsument att hitta din nästa bil.

Vi fyller på med nya funktioner och nytt innehåll löpande. Du har alltid tillgång till feedback-formulär. Har du synpunkter eller hittar något som inte fungerar? Hör av dig till oss!

Senaste uppdateringen:

  • Ny fordonstyp - Snöskoter
  • Förbättrad hantering av mailutskick
  • Hitta finansiering i samarbete med Lendo
  • Hitta försäkring i samarbete med Insplanet
  • Förbättrade laddtider av sajten
Tillbaka till föregående

Bilbolaget Personbilar Gävle AB

Auktoriserad återförsäljare av Dacia, Renault och Volvo.

Välkommen på Bilbolaget race och gör en riktigt bra affär. Ränta 1,95% Gäller nya och begagnade bilar i lager och 20% på tillbehör t.o.m 3/10 ordinarie ränta 3,95%. Vi är en fullservice anläggning för Volvo, Renault och Dacia person och transportbilar i Gävle. Bilhallen är öppen vardagar kl 09:00-18:00 och Lördagar kl 11:00-15:00. Under sommaren har vi stängt på Lördagar. Ring alltid innan besök för att säkerställa att bilen ni är intresserade av finns kvar. Vi förbehåller oss för eventuella fel i annonserna på internet. Vi vet att våra kunder uppskattar den personliga service och trygghet som vi erbjuder. Därför försöker vi arbeta enkelt och hitta lösningar som uppfyller våra kunders behov. Varmt välkommen till oss! Vi tar tyvärr ej emot kortbetalning eller kontanter. Endast postväxel eller banköverföring vid köp av bil. Visa hela texten om Volvo

Adress:
S. Kungsgatan 61 - 63
80255 GÄVLE

  • MRF-ansluten

En sista grej bara

Fordon från Bilbolaget Personbilar Gävle AB

Sökresultat: 107 fordon
Åk med till toppen